Idioten


Idioten 1.0 er som du sikkert ser en kabal. Kabalen er ganske godt kjent. Kortene fordeles på fire kolonner hvor man (forhåpentligvis) kan fjerne noen av dem. For å fjerne et kort kreves det at et kort i samme farge (dvs. kløver, spar, hjerter og ruter) med høyere verdi, ligger fremst i en annen kolonne. Kabalen har gått opp når det bare ligger fire ess igjen etter at bunken er tom.

Spillet er ganske lik SOL (kabalen som følger med Windows) av utsende og funksjonalitet, så du kjenner deg sikkert fort igjen. Noen innstillinger kommer i neste versjon.

Dette spillet er shareware og kan fritt prøves i 21 dager (uten begrensninger). Dersom du vil fortsette å bruke det, må du registrere det. Det anbefales å fylle ut registrerings-skjemaet (som er innebygd i spillet), skrive det ut og sende det i posten eller som e-post. Du vil da motta en registreringskode basert på navnet ditt. Det er derfor viktig å skrive rett navn når du sender inn registreringsskjemaet. Registreringen koster NOK 100,-. Da får du gratis oppdateringer av spillet (dvs. du kan gå på denne siden og laste ned den nye versjonen og fylle inn samme brukernavn og kode som på den gamle versjonen).

PS! Dette spillet krever mange komponenter av Visual Basic. Har du ikke installert disse fra før, må du laste ned installasjonsprogrammet for Idioten. Har du derimot installert VB 5.0 med ImageList kontrollen eller et annet program som bruker denne komponenten, trenger du ikke installasjonsprogrammet.

 
idioten.gif (31898 byte)
Last ned programfil 730kB (zip-fil: 73kB)
Last ned installasjonsprogram 1,94MB (zip-fil: 1,85MB)
Tilbake

Klikk på bildet for større visning