Volumkontroll


Volumkontroll 2.2 er et hendig program til å justere lyden på de forskjellige lydkanalene wave, midi, CD-audio osv. Dette programmet virker best med SB16 lydkort. Det virker sannsynligvis også med andre kort, men du risikerer å stille lyden på andre enheter enn det som er oppgitt i programmet. I dette tilfellet anbefaler jeg å lage eget skin som passer ditt lydkort (se nedenfor). Du kan fortsatt bruke den vanlige lydkontrollen etter at du har installert denne. Les mer i Readme 1st.txt etter at du har lastet det ned.

Det som er så hendig med denne volumkontrollen er at du hele tiden har den til venstre på skjermen, men bare én pixel av programvinduet er synlig når du ikke holder på å justere lyden. Kontrollen ruller inn og ut av venstre kant på skjermen etter samme prinsipp som Win95/98-linja. (Bare at her må du klikke får å få den frem.) Det anbefales å legge en SNARVEI til programmet i mappen "Oppstart" på startmenyen. (OBS! Dersom du KOPIERER eller FLYTTER programfilen til denne mappen vil det ikke finne nødvendige filer, som f.eks. skins og div. innstillinger.)

Mulighet for egne "skins" er også lagt inn. Skin er kjent fra WinAmp og vil si "utseendet på programmet". Tre skins medfølger, to av dem har du allerede sett. (Det anbefales ikke å redigere medfølgende skins.) For info om nye skins, les Readme 1st.txt i zip-filen.

Volumkontroll 2.2 kan være verdt å prøve! Se ellers etter ny versjon på denne siden.

 
volum2.gif (8915 byte)
Last ned programfil 0,9MB (zip-fil: 99kB)
Tilbake

Klikk på bildet for større visning